Dodatna ponudba


Oddih v apartmajih Brina je idealen tako za tiste, ki se želijo zgolj odmakniti od stresa in hrupa vsakdanjega življenja in nekaj dni preživeti v ležernem brezdelju, kot za tiste, ki radi svoj prosti čas preživljajo aktivno in preizkušajo različne prostočasne dejavnosti. V okviru bivanja v apartmajih Brina vam je na voljo savna, lahko pa se športno udejstvujete ob mizi za namizni tenis ali igri badmintona.

Ali ste vedeli, da vas lahko sproščanje v savni pomladi in pomaga odplakniti strupene snovi iz vašega telesa? V savni se namreč potimo, s potenjem pa se skozi pore na koži izločajo toksini, ki jih naše telo vsrka skozi vsak dan. Poleg tega krajša obdobja blagodejne vročine, ki smo jih deležni med uživanjem v savni, pomagajo pri izboljšanju pretoka krvi v telesu, to pa med drugim pomeni tudi, da bo koža nahranjena od znotraj in boste tako videti bolj spočiti in bolj mladostni.

Se želite zabavati ob športni aktivnosti, ki je hkrati tudi nežna do vaših sklepov, in zraven izgubiti še nekaj kalorij? Izkoristite mizo za namizni tenis. Poleg tega, da je to zabavna igra, primerna za vse generacije, namizni tenis pomaga tudi krepiti vaše reflekse, izboljša koordinacijo med očmi in rokami ter pozitivno vpliva na ravnotežje in stimulira različne dele vaših možganov.

Brezplačno vam je ob bivanju v apartmajih Brina na voljo tudi badminton. Oboje sta visoko intenzivni vadbi, ob katerih se boste dodobra razgibali in se nadihali svežega zraka – igrišče je namreč na prostem, tako da lahko med igranjem tudi občudujete čudovito neokrnjeno naravo, ki obdaja naše apartmaje.

Savna

Za sprostitev lahko poskrbite tudi z obiskom naše savne. Razvajajte svoje telo!

savna

Namizni tenis

Na voljo je miza za namizni tenis z vso pripadajočo opremo. Zabava zagotovljena!

namizni tenis

Badminton

Odigrajte igro badmintona in poskrbite za rekreacijsko zabavo na prostem.

badminton